slaapapneu Obstructieve slaapapneu is een situatie waarin de ademhaling van een patiënt wordt gestopt of verminderd tijdens het slapen (OSA). Wanneer het lichaam tijdens de slaap ontspant bij personen met deze ziekte, klapt de bovenste luchtwegen in en wordt de ademhaling van de persoon afgesneden. Hierdoor wordt de patiënt licht wakker om de normale ademhaling te herstellen.

Deze aandoening, die wordt gekenmerkt als gedeeltelijke of totale obstructie van weefsels van de bovenste luchtwegen, treft personen van alle leeftijden. Het is van cruciaal belang voor een persoon om de tekenen te herkennen en slaapapneu-therapie of provigil bestellen. Uitstel kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico's zoals een beroerte, te hoge bloeddruk of zelfs een hartaanval, die fataal kan zijn.

Symptomen

De meeste patiënten zijn zich er helemaal niet van bewust dat ze kortademigheid hebben ervaren. Volwassenen met slaapapneu hebben waarschijnlijk de volgende symptomen:

44.jpg

·         Gevoelens van slaperigheid gedurende de dag

·         Ochtendhoofdpijn komt vaak voor.

·         Verminderd mentaal en emotioneel welzijn, resulterend in irritatie

·         Snurken dat chronisch en luid is, met adempauzes

·         Pijn op de borst 's nachts

·         Slaapstoornissen en slapeloosheid

·         Geheugenverlies

Kinderen met slaapapneu kunnen de volgende symptomen hebben:

·         Bedplassen

·         Onoplettendheid en hyperactiviteit

·         Onvermogen om aan te komen of te groeien

·         Overmatige transpiratie werd 's nachts gemeld.

·         Onvoldoende academische prestaties

·         Ongebruikelijke slaaphoudingen

Behandeling

Behandeling voor obstructieve slaapapneu mag alleen worden aangeboden door een bekwame en gecertificeerde klinisch arts. U kunt zelfs provigil kopen of koop modafinil online. De eerste stap zou zijn om een ​​​​polysomnogram uit te voeren, dat tests zoals EMG, ECG en EEG kan omvatten, evenals het analyseren van de luchtstroom van neus en mond om de omvang van het slaapapneu-probleem te achterhalen. Om de aandoening te verhelpen, kan van de arts worden verlangd dat hij een operatie uitvoert.

Als u niet geopereerd wilt worden, kunt u bestel modafinil. Enkele van de chirurgische technieken die beschikbaar zijn bij gerenommeerde faciliteiten voor het verminderen van de luchtstroomimpedantie en het openen van de luchtweg zijn als volgt:

Tracheostomie: deze techniek omvat het plaatsen van een buis door een hardnekkig gat in de luchtpijp om de bron van infectie van de bovenste luchtwegen te omzeilen. Omdat de buis de hele dag door wordt afgesloten, ademt en spreekt de patiënt normaal. De plug wordt echter voor het slapengaan verwijderd, zodat de persoon recht door de buis kan ademen. Bloeden, terugkerende bronchitis en stenose zijn allemaal mogelijke problemen bij deze behandeling.

 

34.jpg

Tonsillectomie en adenoïdectomie: deze techniek, die wordt gebruikt als eerstelijnsbehandeling voor kinderen met obstructieve slaapapneu, betekent het scheiden van de adenoïden en amandelen, wat resulteert in een vermindering van slaapgerelateerde ademhalingsmoeilijkheden.

UPPP (Uvulopalatopharyngoplasty): Het is een van de meest voorkomende operaties die worden gebruikt om slaapapneu in de Verenigde Staten te behandelen. Het is nuttig voor patiënten met overtollig spierweefsel van het zachte gehemelte en de huig. De operatie omvat het aanspannen van de faryngeale wanden en het verwijderen van de amandelen.

Vooruitgang van de genioglossus: De basis van de tongspieren wordt voortbewogen op een klein stukje bot dat verbonden is met de onderkaak. Er zijn veel mensen die koop provigil nederland of koop modafinil nederland en profiteer van dit geneesmiddel. De hypofaryngeale luchtwegen zijn vergroot; deze behandeling wordt meestal uitgevoerd in combinatie met andere chirurgische ingrepen om een ​​nauwe luchtweg te herstellen.

Latest comments

No comments

Tag cloud

All site tags